dimecres, 11 de gener del 2012

1951 - I Salón Internacional de Arte Fotográfico de Arenys de Mar

L’any 1951, només tres anys després de la seva fundació, l’Agrupació Fotogràfica d’Arenys de Mar va organitzar a casa nostra el I Salón Internacional de Arte Fotográfico de Arenys de Mar. La participació va ser tot un èxit i hi varen prendre part fotògraf de gairebé una quarantena de països: Estats Units, Líban, Pakistan, Argentina, Mèxic, Xina, Índia, Japó, Dinamarca, Portugal, Vietnam, Xile, Canadà, Noruega Suècia, Holanda Txèquia...

Les fotografies que formaven aquesta exposició eren itinerants. Avui eren a Arenys i l’any següent eren a qualsevol altre població del món.
Algunes d’aquestes fotografies, per la raó que sigui no varen tornar al seu propietari o no varen seguir itinerant, i estan dipositades al Museu d’Arenys.

Aquest matí en David Castanyeda i l’Enric Pera els hi han donat un cop d’ull tot pensant que un cop restaurades poden formar part d’una exposició en reconeixement a la tasca feta pels primers socis/fundadors de la nostra agrupació.
Si algú de vosaltres vol unir-se al grup encarregat d’organitzar aquesta retrospectiva, només cal que ens ho feu saber al correu afaarenys@gmail.

3 comentaris:

  1. Hi ha fotos que estan molt bé. Crec que pot sortir una bona exposició.

    Enric Pera

    ResponElimina
  2. Noticia al web de Ràdio Arenys: http://www.radioarenys.com/?p=noticia&id=10519

    ResponElimina