dissabte, 4 d’octubre del 2014

INAUGURACIÓ DELS “RETRATS VISCUTS”Èxit de públic a la inauguració de la nostra darrera exposició, Retrats Viscuts. Un agraïment fotogràfic a reconeguts arenyencs, al Centre Cultural Calisay ahir al vespre 3 d’octubre de 2014. 

L’acte, presidit per l’Alcalde i el Regidor de Cultura, va comptar amb la presència de més de 150 persones que varen fer petita la sala d’exposicions. Els familiars i amics dels retratats, els fotògrafs i tots els participants a la inauguració varen convertir l’acte en un veritable espai de reconeixement als seus protagonistes.

L’exposició presenta 33 retrats de persones que per a nosaltres són rellevants a la nostra població per la seva feina o vinculació amb la comunitat. Aquests estan acompanyats per fotografies del mateix personatge en la seva joventut. Una pantalla arrodoneix l’exposició mostrant retrats de totes aquelles persones que s'han acostat fins la sala i volen participar-hi activament.

Des d’aquí volem agrair molt sincerament la col·laboració de les persones que s’han prestat a ser fotografiades, a l’Ajuntament d’Arenys de Mar per deixar-nos presentar aquest projecte en la sala del C.C.Calisay, en Txeni Gil per preparar tot el muntatge de l’exposició juntament amb en Miquel Casals, a en Pere G. Egby per deixar-nos els marcs, a l’empresa Disseny Integral pel magnífic treball de col·locació de les obres i a l’Impremta Pons per ajudar-nos en l’edició de les invitacions.

Els fotògrafs de l’AFA que han participar en aquest projecte són:
Albert Lloret
Anna Montes
Carme Batlle
Edu Bartoll
Enric Pera
Ferran Jordan
Frederic Sánchez
Josep M. Saurí
Joan Torrentó
Juan Andrés Pegoraro
Miquel Casals
Xavi Asensio
Xavi Salbanyà


Horari i dies de visita :
Del 3 al 26 d’octubre

Divendres de 6 a 2/4 de 9 del vespre. 
Dissabtes, diumenges i festius d'11 a 1 del migdia i de 6 a 2/4 de 9 del vespre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada