diumenge, 31 de maig del 2015

L'AFA A L'ARENYS DE FLORS

Una dotzena d’imatges d’Arenys de Mar fetes per socis de la nostra Agrupació serviran com a complement de l’ornamentació floral que estan preparant els veïns del carrer Frederic Marès/Sant Ramon en els seus jardins. 

Podeu trobar en aquest enllaç tota la informació de l’Arenys de Flors que arriba aquest any a la seva 9a edició.

dissabte, 16 de maig del 2015

IMATGES DEL 5è LLIURAMENT



Cliclant sobre la imatge podeu veure algunes de les fotografies que es varen presentar en el cinquè lliurament de l’11a Lliga Social de la nostra Agrupació.

Esperem que us agradin.

dissabte, 9 de maig del 2015

TALLER DE FOTOGRAFIA DE LLARGA EXP0SICIÓ A TEIÀ

Foto d'Enric Pera

El soci Danilo Galeas dirigeix, acompanyat de 7 socis més de la nostra Agrupació, un taller de fotografia nocturna a la població de Teià. El taller va consistir en una breu part teòrica a la sala d’actes de la biblioteca Can Llaurador i una part pràctica al cementiri de la població amfitriona.

La biblioteca de Teià ha programat la nostra exposició Cementiri. Una mirada nocturna i aquests taller de fotografia de llarga exposició dins els actes de la ruta literària preparada a partir de la lectura de Retrum i Retrum 2 de Francesc Miralles.

Properament es podrà veure en aquesta mateixa pàgina una exposició digital amb els millors treballs realitzats durant el taller.

divendres, 8 de maig del 2015

RESULTATS DEL 5è LLIURAMENT


Foto de Sussi Xiberta
JM Saurí guanya el 5è. lliurament de l’11a. Lliga Social de l’AFA, seguit de Sussi Xiberta i Carme Batlle. Els resultats d’aquest 5è lliurament consolida la primera posició de Saurí a la classificació general, però modifica el segon i tercer lloc que passen a ocupar, respectivament, l’Albert Lloret i l’Arnau Tornero.


Foto de Carme Batlle
Foto d'Elisenda Navarro
En aquest enllaç podeu veure els resultats del 5è. lliurament i la classificació General. 


El darrer lliurament d'aquesta 11a edició de la lliga és el proper dijous 11 de juny, i el tema és lliure.