dijous, 18 d’agost del 2016

RETRATS VISCUTS, EL LLIBRE


Foto d'Oriol Ferran
Com molt bé sabeu, aquest mes d’octubre tanquem el projecte dels Retrats Viscuts que hem estat treballant durant els darrers tres anys. Ho farem amb l’exposició dels retrats fets aquests darrers mesos, però també amb la presentació d’un llibre amb els 100 retrats realizats en les tres edicions. Serà un bon llibre i un molt bon final de projecte.

Foto d'Oriol Ferran
Ahir, l’editor Oriol Ferran de Crea’t Edicions, el dissenyador del llibre i company de l’AFA, Txeni Gil, i el president de la nostra Agrupació, Enric Pera, treballaven ja en la maquetació de les imatges. 
Si tot segueix el previst, a principis del mes setembre es portarà el llibre a impremta, per poder ser presentat el divendres 14 d’octubre, a les 8 del vespre, al Teatre Principal.
El llibre tindrà un cost de venda al públic de 20€. Tot i això els membres de l’AFA podran gaudir d’un descompte de 5€ si fan la seva petició (màxim dos llibres per soci) i corresponent pagament abans del dia 14 d’octubre (caldrà fer aquesta gestió al local social els dies 10, 11, 12 o 13 d’octubre de 2016 de 8 a 9 del vespre). També podran comprar el llibre a un preu especial, 18€, totes les persones que assisteixin a la presentació del llibre, un cop acabat l’acte, al mateix Teatre Principal.
Aquest llibre pot ser una realitat gràcies als retratats, als retratistes, a Crea’t Edicions i a l’Agrupació Fotogràfica d’Arenys de Mar.

Ja tenim ganes de tenir-lo a les mans!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada