dissabte, 8 d’octubre del 2016

RETRATS VISCUTS 3.0

Foto de Xavi Salbanyà

Retratats, fotògrafs i més de 150 arenyencs i arenyenques van omplir ahir al vespre la sala d’exposicions del C.C.Calisay per participar en la inauguració del tercer lliurament dels Retrats Viscuts.



Foto de Xavi Salbanyà
Trenta set imatges formen aquesta exposició, que sumades a les de les altres dues edicions arriben al centenar de fotografies donat forma al llibre 100 Retrats Viscuts que presentarem el proper divendres 14 d’octubre a les 8 del vespre al Teatre Principal.

Com s’explica en el text que obre l’exposició, amb aquesta mostra tanquem el nostre petit homenatge a la gent d’Arenys de Mar. Hem dedicat els tres darrers anys a retratar arenyencs i arenyenques que, per raó de la seva ocupació, ofici o dedicació a la comunitat al llarg de la seva vida, han arribat a formar part del nostre imaginari col·lectiu.


Tot i això, sempre hem deixat clar que aquesta és la nostra visió de la societat arenyenca, però no pas la única. No hem pretès fer història local, perquè sabem que ens hem deixat molta gent per retratar. Per això volem demanar disculpes al que no hi són i encoratjar a futurs fotògrafs a seguir el nostre treball.

Foto de Xavi Salbanyà
Aquesta vol ser una exposició interactiva, perquè creiem que tots els que vivim a Arenys de Mar som importants per la vida de la nostra vila, i tots hauríem de formar part d’aquesta exposició. Per això convidem a tots els visitants a fer-se una fotografia davant el títol de l’exposició i passar, mitjançant la projecció d’aquest retrat improvisat al televisor instal·lat a la sala, a formar part de l’exposició.

El nostre sincer agraïment als retratats per haver-nos permès aquesta sentida i modesta intromissió a la seva intimitat i a l’Ajuntament d’Arenys de Mar per animar-nos i permetre’ns presentar el nostre treball al Calisay. 

L’Agrupació Fotogràfica d’Arenys de Mar vol dedicar aquesta exposició al Sr. Ferran Missé, personatge retratat i que ens va deixar poc dies abans d’aquesta inauguració.

La mostra es podrà veure fins al 30 d’octubre.

Horari:
Divendres de 6 a a 2/4 de 9 del vespre
Dissabtes, diumenges i festius d'11 a 2 del migdia i de 6 a a 2/4 de 9 del vespre.
Dimarts 9 d'agost de 7 a 8 de la tarda.

Foto d'Enric Pera

2 comentaris:

  1. Molt recomanable. Una exposició molt interessant on els autors han aconseguit representar amb delicadesa la personalitat dels retratats,molts d'ells coneguts entre la gent d'Arenys. Felicitats AFA pel llibre publicat amb el recull de totes les fotografies.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Francina. Esperem que tant l'exposició com el llibre siguin tot un èxit. Això ens encoratjarà a començar nous projectes.

      Elimina