dijous, 8 de desembre del 2016

JA TENIM CARNET!

Us presentem el nou carnet de soci de l’Agrupació Fotogràfica d’Arenys de Mar. Aquest serà lliurat als associats el proper divendres 16 de desembre en acabar l’Assemblea General Ordinària.
Com podeu veure s’ha buscat fer un carnet net i fàcilment identificable. Per això en la cara principal s’ha fet servir, ocupant gairebé tota aquesta secció, el logotip de l’Agrupació acompanyat del nom de l’entitat i els anys de validesa del carnet (2017 i 2018).
En el revers s’hi podrà trobar la informació personal de l’associat, les dades de contacte de l’entitat i la frase que explica que la nostra entitat forma part de la Federació Catalana de Fotografia i que el posseïdor d’aquest carnet és un fotògraf aficionat.
Aquest carnet d’entrada ens ha de servir a tots plegats com a símbol d’identitat i de pertinença a la nostra associació, però la intenció de la Junta és que mica en mica puguem donar-li moltes més utilitats. Per això ja s’ha començat a treballar per tal que ens serveixi per aconseguir descomptes en establiments del sector de la fotografia, entrades a museus... entre d’altres.

Us anirem informant.

1 comentari: