dissabte, 6 d’octubre del 2018

PRESENTEM "EXPO-3. EXPO COL·LECTIVA D’AUTOR"

Foto de Josep Lluís Escudero
El divendres 5 d’octubre la nostra Agrupació Fotogràfica va presentar a la sala d’exposicions del Centre Cultural Calisay, davant d’un centener de persones, el seu darrer treball fotogràfic: EXPO-3. EXPO COL·LECTIVA D’AUTOR.
Amb aquesta exposició s’ha volgut donar un altre salt endavant, deixant de banda la temàtica conjunta per mostrar la fotografia d’autor.
Definir-se com a autor és analitzar-se i triar entre allò que més ens estimula per tal de desenvolupar-ho; sortir de la producció i endinsar-se en la creació personal.” Per això per aquesta exposició vàrem proposar al participants un exercici en una petita sèrie de tres fotografies al voltant d’un eix creatiu. Així podíem mostrar i conèixer les diverses sensibilitats, interessos i tècniques dels membres de l´Agrupació Fotogràfica d´Arenys de Mar.
L’interessant resultat dels 22 fotògrafs participants en el projecte, amb 66 imatges, es presenten d’una forma senzilla però alhora amb una acuradíssima distribució en l’espai expositiu.
Si encara no ho heu fet us recomanem anar-la veure, comentar-la i pensar quina podria haver sigut la vostra sèrie fotogràfica.

Horari de visita:
Sala d’exposicions del C.C.Calisay – Arenys de Mar
Del 5 al 28 d’octubre de 2018
Divendres de 6 a 2/4 de 9 del vespre
Dissabtes i diumenges d’11 a 1 del migdia i de 6 a 2/4 de 9 del vespre.
Festius de 6 a 2/4 de 9 del vespre.
Dimarts 9 d’octubre de 7 a 8 del vespre.

Visita guiada: dissabte 27 d’octubre a les 7 de la tarda.


Foto d'Ana Montes
Foto d'Ana Montes
Foto d'Ana Montes

Foto d'Ana Montes
Foto de Josep LLuís Escudero




Foto d'Ana Montes
Dibuix d'Antoni Sòria
Foto de Josep LLuís Escudero



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada