divendres, 16 de novembre de 2018

JOAN ASTOR, FOTÒGRAF DE MINERALSEl Museu d’Arenys de Mar exposa una part de l’obra fotogràfica de Joan Astor. Són les fotografies macros que Astor va fer a tot un conjunt important de minerals.
Joan Astor (1938-2014), fotògraf i aficionat a la mineralogia va destacar pels seus treballs de fotografia macro de minerals i fent difusió d'aquest treball a través del seu blog.  Vinculat al Museu Mollfulleda de Mineralogia per l'amistat que havia mantingut amb Joaquim Mollfulleda (President d'honor de la nostra Agrupació), la seva família va fer donació del seu fons fotogràfic al Museu l'any 2015.

L’any 2012 la nostra Agrupació va presentar una exposició virtual d’en Joan a la nostra plana web. En aquest enllaç podeu veure la noticia que es va publicar el dia  9 de maig de 2012 sobre aquesta exposició i aquest altre enllaç l’exposició virtual enllaç.
L'exposició que podreu veure al Museu Mollfulleda de Mineralogia fins al 23 de desembre de 2018, és una nova oportunitat per contemplar el seu treball.
 

 

 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada