dimarts, 12 de maig del 2020

NOU REPTE SOLIDARI: “UNA IMATGE DE LA PANDÈMIA”


L’AFA segueix buscant formes de col·laborar amb les entitats socials que estan a primera línia de la lluita contra la pandèmia. Us proposem un nou repte fotogràfic! Volem trobar una imatge que reflecteixi l’esperit de l’excepcional situació que ens ha tocat viure. 
La fotografia haurà de ser una imatge gràfica i sintètica que permeti la seva lectura visual en un format reduït, ja que la millor imatge —la més representativa— serà l’escollida per ser impresa en sèrie en un imant de 5 cm de diàmetre que l’AFA i el FLOC, entitat col·laboradora d’aquest projecte, posaran a la venda.

Acompanyant la imatge hi haurà un missatge tipogràfic que remeti a l’esperit del repte, a l’estil de «#JoLluito, #Dobleguem-la!, #Ensensortirem, #ForçaSeny… Aquest missatge es concretarà properament i serà integrat a l’original quan és prepari l’arxiu per a la producció, un cop el Jurat, format per en Txeni Gil i en Santi Artigas, dissenyadors locals, hagi decidit la fotografia més representativa.

Per tant, serà important tenir en compte que la imatge serà parcialment “trepitjada” per tipografia, tot i que s’intentarà que afecti el mínim possible a la imatge, que mantindrà tot el protagonisme. 

Recordeu que el format del imants és circular. Per això és molt important que no composeu elements essencials a les cantonades del format quadrat requerit, ja que aquestes desapareixeran en el moment de la producció

Us convidem a que us poseu a treballar en aquesta propera acció! 
Ens heu de fer arribar les vostres propostes (màxim dues imatges per fotògraf) al correu de l’AFA (info@afaarenys.cat) abans de les 12 de la nit del diumenge 24 de maig de 2020. 

Les característiques tècniques que han de complir els arxius són les següents:


  • Format quadrat de mínim 1500 x 1500 píxels i màxim de 3000 x 3000 píxels
  • Resolució de 300 píxels/polsada
  • Blanc i negre o color, tant se val!

2 comentaris: