QUI SOM?

L’AFA és una entitat sense finalitat de lucre que, com molt bé diuen els seus estatuts, té com a objectiu principal promoure, difondre i fomentar la fotografia. Aquest objectiu s’intenta assolir amb l’organització de cursos, tallers, exposicions, la lliga social, sortides/passejades fotogràfiques... i posant a l’abast dels nostres associats i associades recursos per dur a terme les seves pròpies activitats com és el mateix local, l’estudi fotogràfic.. i tots els companys i companyes desitjosos de compartir experiències i coneixements fotogràfics.
La nostra organització és molt senzilla, l’assemblea de socis i sòcies com a màxim organ de govern que es reuneix com a mínim un cop l’any, i la junta directiva que es reuneix un cop al mes i que sempre està oberta a la participació de qualsevol soci i sòcia.
Les notícies i activitats que s’organitzen es coneixen, en aquest moments, per cinc línies obertes, d’informació: la plana webla plana web d’entitats locals de l’Ajuntament d’Arenys de Mar, el facebook, els missatges per correu electrònic als associats i la informació directe al local social (Parc de la Mare Paula Montalt)
Tothom que ho vulgui pot fer-se’n soci. Només cal omplir aquest formulari i pagar la quota anual de 25€. En aquests moments l’entitat està formada per 82 socis i sòcies.
Esperem que aquesta petita informació, i la que pugeu trobar al nostre web, us serveixi per fer-vos una idea de la nostra agrupació i la tasca que duem a terme. Si voleu preguntar-nos alguna cosa o fer-nos qualsevol suggeriment ens poder fer arribar un missatge a info@afaarenys.cat
També cal saber que la primera etapa de l'Agrupació Fotogràfica d'Arenys de Mar va ser fundada l'any 1948 per Joaquim Mollfulleda i altres arenyencs entusiastes de la fotografia (Emili Llopis, Joan Torrús, etc.). Ben aviat assolí un reconeixement que anava més enllà de l'àmbit estrictament local. El seu Boletín corresponent a aquesta època inicial va començar com una circular adreçada als socis de l'entitat, incorporant progressivament articles tècnics i de crítica fotogràfica. Aquesta primera etapa va acabar l'any 1953.

La segona etapa, l'actual, es va iniciar el 13 de novembre del 2001.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada