divendres, 16 de desembre del 2011

ACTA DE LA REUNIÓ DEL 14/12/11

Resum de la reunió de Junta celebrada el passat dimecres 14 de desembre de 2012 al local social de l’Agrupació Fotogràfica d’Arenys de Mar.

Van assistir-hi, la Teresa Lloret, en David Castanyeda, l’Enric Guaus, en Miquel Casals, en JM Saurí, en Joan Puig, l’Anna Montes i l’Enric Pera. Excusen la seva presència l’Eduard Bartoll, la Carme Ivern i l’A.Miguel Rodríguez

Activitats de Nadal
S’acorda fer una trobada amb els socis per celebrar el Nadal el proper dimecres dia 21 de desembre a les 9 del vespre al local social. Com l’any passat es proposa fer el fotògraf invisible. Això vol dir que tothom ha de portar embolicada una imatge de 30x40cm.
Plana web i facebook
  • S’explica que s’ha posat en funcionament una plana a facebook i una plana web a blogspot. Una de les intencions és fer una exposició virtual mensual de fotògrafs coneguts i reconeguts. En Joan Puig parlarà amb en Joan Marlet i en Miquel Casals amb en Pere G. Ejby. També es creu interessant poder tenir l’espai del soci on aquests puguin anar-hi exposant. Cal concretar com serà aquest apartat.
  • Es comenta que s’ha de fomentar la utilització de la plana de facebook com espai per comentar les imatges que s’hi vagin penjant.
Lliga virtual
  • L’A.Miguel ha fet arribar una proposta, que s’ha d’estudiar, per fer la lliga a través d’un fòrum on cadascú pengi les seves fotografies i hagi de comentar i votar la resta de fotografies que concursen.
  • Es comenta que no hi ha pressa per començar la lliga, però tampoc s’ha d’eternitzar la troballa d’una bona eina per fer la lliga per internet.
Programa de trobades
·      És programen ja dues activitats fotogràfiques:
1.     El diumenge 29 de gener de 2012 matinal pel camí de mar. Trobada a les 9 del matí a la plaça de l’Ajuntament. La intenció és fer fotos i que un cop treballades a casa es pengin al facebook de l’Agrupació per ser comentades.
2.     Fes una foto! Projecte que proposa deixar tres o quatre càmeres en punts estratègics del mercat del dissabte perquè la gent pugui fer una foto i deixar altre cop la càmera on l’ha trobat. Les imatges preses per la gent, un cop revelades i escanejades, serviran per muntar una exposició virtual al web de l’Agrupació. S’ha acordat que aquesta activitat es prepararà durant el mes de gener per fer-la el dissabte 26 de febrer de 2012.
·      En JM Saurí i en David Castanyeda començaran preparar un taller cadascun que es durant terme en el moment que els tinguin a punt. Retrat a l’aire lliure i fotografia d’arquitectura respectivament. En JM. Saurí demanarà a n’en Jonathan que prepari un taller de fotografia nocturna.
·      L’Eduard Bartoll fa arribar la proposta que anomena 365. Aquest projectes consisteix que tots els participants facin cada dia de l’any una fotografia amb el mòbil o màquina de fotografia i la pengin a internet. Tot i que és considera una activitat complicada de realitzar íntegrament, es proposa buscar mirar la plataforma trumblr com a espai on penjar les imatges. El dia 21 s’hauria d’acabar de formular el projecte per iniciar-se el dia 1 de gener.
Situació econòmica de l’entitat
  • S’ha de fer ja el canvi de noms de la compte corrent per tal de poder passar les quotes de l’any 2011. L’Enric Pera i la Tere Lloret es comprometen a fer la gestió amb la Caixa per tal que la setmana vinent es puguin passar les quotes pel banc.
  • Es confirma que s’ha cobrar la factura de l’Ajuntament i que el saldo actual és de 748,17 €.
  • S’acorda demanar un talonari de loteria del nen del Casal de Joventut Seràfica per vendre entre els socis i que l’Agrupació en compri 50€
  • S’acorda també, atesa la migrada situació econòmica de l’entitat, no col·laborar amb una aportació anual de 60€ a Arenys.org tal i com aquesta entitat ens havia sol·licitat.
  • Es recorda que s’ha de fer una aportació al casal de Joventut Seràfica per la cessió de l’espai.
Llista de socis i sòcies
Hi ha diverses llista que cal repassar i modificar. En Joan Puig les posarà al màxim del dia possible.
Precs i preguntes
1.     Es recorda que s’han de prepararà les dues exposicions que s’han de presentar el mes de març i octubre a la sala d’exposicions del C.C.Calisay. Des del Museu d’Arenys de Mar ens han comentat que tenen unes fotografies antigues, segurament de l’AFA dels anys 40, que potser podrien configurar una de les dues exposicions. L’altre podria ser el segon lliurament de l’Arenys al detall.
2.     En David Castanyeda, recorda que estem dins el 10è Aniversari de l’entitat i que estaria bé alguna celebració. S’apunta el tema per parlar-ne en la propera reunió.

La reunió acaba a 2/4 d’11 de a nit

   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada