dissabte, 18 de febrer del 2012

REUNIÓ DE JUNTA DEL 15 DE FEBRER DE 2012Resum de la reunió de Junta celebrada el passat dimecres 15 de febrer de 2012 al local social de l’Agrupació Fotogràfica d’Arenys de Mar.

Van assistir-hi, en Joan Puig, l’Anna Montes, en Joan Torrentó i l’Enric Pera. Excusen la seva presència la Carme Ivern, l’A.Miguel Rodríguez, la Teresa Lloret, en David Castanyeda i en Miquel Casals

1. Preparació de l’activitat del 25 de febrer: Fes una foto
L’única intenció d’aquesta activitat és descobrir que fotografia la gent del seu entorn més immediat on es troba.

 • S’explica que Ràdio Arenys vindrà a cobrir l’activitat gravant-la en vídeo.
 •   És decideix que les càmeres es col·locaran dins la plaça del mercat, la plaça de l’església i al davant del C.C.Calisay.
 • És creu que tres càmeres de 24 fotografies és insuficient i se’n compraran 3 més. En Joan Puig s’encarrega de comprar-les.
 • L’Enric Pera preparà tres caixes amb el text:

Fes una foto i deixa la càmera altre cop al seu lloc
Si la setmana que ve vols veure totes les imatges visita la plana http://afaarenys.blogspot.com
 • L’Anna Montes enviarà un missatge als socis que vulguin col·laborar convocant-los a les 10 del matí al C.C.Calisay. El més idoni seria que hi haguessin com a mínim dues persones per màquina.
2. Proposta d’activitats
 • Es convocarà a tots els socis que vulguin participar en la realització d’un reportatge fotogràfic al museu de puntes pel proper diumenge 11 de març a les 11 del matí. El recull d’imatges es lliurarà al Museu d’Arenys que en farà una tria per ser exposa durant la trobada de puntaires del mes d’abril a la sala de les botes del C.C.Calisay.
 •   Tira endavant la proposta que s’ha fet a l’Ajuntament per realitzar un reportatge fotogràfic del retaule major de l’església per commemorar-ne els seus 300 anys. Es convocarà a tots els socis que hi vulguin col·laborar, més fotògraf amics de la comarca (Joan Marlet, Quim Botey, Tomàs Roemro, Per G. Ejby, Martí Busquets) el diumenge 15 d’abril a la 1 del migdia a l’església. D’aquest reportatge n’ha de sortir una exposició de 35 fotografies que s’exposaran a la sala d’exposicions del C.C.Calisay durant el mes d’agost. El pressupost per aquesta activitat és de 1.000 € que cobrirà l’Ajuntament d’Arenys de Mar en la seva totalitat.          
3. Proposta del Museu d’Arenys per la Trobada de puntaires.
El Museu d’Arenys en demana que fem un reportatge fotogràfic de tots els actes de la trobada de puntaires que es durà a terme el mes d’abril a la nostra població.
 • S’acorda no participar-hi com agrupació, però es demanarà el programa sencer dels actes per fer-lo arribar a tots els socis per si algú hi estar interessat a participar-hi.
 • Es creu, també, que la nostra participació a la trobada de puntaires ja queda coberta amb el reportatge del museu de puntes. 
4. Presentació de la llista de socis actualitzada
S’explica que un cop carregades les quotes el nombre total de socis ha quedat en 57.
 • D’aquets 57, 3 estan encara per confirmar la seva continuïtat atès que no se’ls ha pogut localitzar, i 1 d’ells, per raons econòmiques personals, se l’ha permès continuar com a soci sense l’obligació de fer l’aportació anual.
 •   S’ha donat de baixa tota la gent que així ho ha sol·licitat
 • S’han donat de baixa, també, per l’article 7 dels estatuts a tots els que un cop avisats per e-mail i/o personalment no han satisfets la quota.
 • Es comunica també que s’ha donat d’alta un nou soci. 
5. Precs i preguntes
 •  Es proposa a Tomas Romero per la propera exposició virtual.
 • Es proposa crear un petit estudi fotogràfic al local social perquè tots els socis el puguin utilitzar per fer les seves fotografies d’estudi. S’ha trobat una oferta a Mediamark de 3 flashos d’estudi al preu de 299€, però són de molt poca potència i se’n descarta la seva compra. Es miraran ofertes de segona ma per veure si es possible tirar endavant aquest projecte.
 • S’explica com està el tema de la lliga social per internet. Dues de les empreses consultades han declinat la nostra proposta amb les condicions econòmiques cost 0. De les altres dues una hi està interessada i està preparant una proposta, i l’altre encara no ha tornat resposta. També s’ha enviat un missatge a la federació per saber si estaria interessada en entrar en el projecte.
 • S’explica que la plana web ha rebut un total de 2012 visitant des de la seva obertura i 1057 el darrer més. També es comenta que s’ha actualitzat la nova plana web que tenim al web d’entitats de l’Ajuntament i que serveix de pont per arribar a la nostra plana a bogspot.

 La reunió s’acaba a 2/4 d’11 de la nit.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada