dissabte, 17 de novembre del 2012

#afarenys


La fotografia ha evolucionat molt aquests darrers anys, fins al punt que avui dia moltíssima gent hi ha arribat a través del seu telèfon o dispositiu mòbil. L'aplicació que més ha contribüit a popularitzar aquesta nova manera de fer i entendre la fotografia ha estat la xarxa social Instagram on els usuaris comparteixen les fotos fetes amb els seus mòbils i tablets. Ha estat tan alta la seva acceptació entre els aficionats a la fotografia que fins i tot l'East Gallery de Londres, especialitzada en els nous valors de l’art contemporani, va acollir la tardor de 2011 una de les primeres exposicions de fotografies realitzades amb l'esmentada aplicació.
Molts dels nostres socis participen activament publicant i compartint fotografies mitjançant Instagram, i és per això que volem obrir la nostra entitat també a aquest nou món fotogràfic que ens truca a la porta.
Per començar a caminar-hi com a entitat volem animar els que ja hi esteu introduïts a publicar amb l'etiqueta (hashtag) #afarenys. A la resta informar-vos que properament durem a terme una trobada per explicar com funciona tot plegat i comentar-vos quines són les activitats que estem pensat al voltant de la fotografia per mòbil. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada