dimarts, 5 de febrer del 2013

REPTE FOTOGRÀFIC D’ARENYS DE MAR PER A INSTAGRAMERS


Foto d'ifontx

L’Agrupació Fotogràfica d’Arenys de Mar (AFA) i l’Ajuntament d’Arenys de Mar, regidories de Cultura i Turisme, conviden tots els “igers” (usuaris d’Instagram) a acceptar un repte fotogràfic sobre diversos aspectes de la nostra vila. Es tracta de fer un retrat àgil i fresc d’Arenys de Mar a través d’instantànies noves i antigues fetes o pujades amb el mòbil.
Des d’ara i fins al mes de juny s’aniran proposant diversos “hashtags” per etiquetar les vostres imatges. Aquestes etiquetes corresponen a cadascun dels 5 temes en què es dividirà el repte i que s’anunciaran periòdicament al web de l’AFA i de l’Ajuntament d’Arenys de Mar. Un cop anunciats, els “hashtags” romandran actius per sempre, però a mitjans del mes de setembre es farà una tria de les millors imatges de cada tema, es descarregaran i serviran per organitzar una mostra fotogràfica a la sala d’exposicions del C. C. Calisay que estarà oberta al públic durant el mes d’octubre. A més, la millor imatge de cada tema rebrà un premi!
El primer repte que us plantegem, ara que arriba el Carnestoltes, és #afafestes, que està relacionat amb les festes i tradicions locals (Carnaval, Sant Jordi, 1 de maig, trobada de puntaires, fires, Sant Zenon, Sant Roc…). També podeu reetiquetar qualsevol altra fotografia anterior que tingueu en el vostre àlbum d’Instagram i que sigui de celebracions que no coincideixen en dates amb el repte (Tió, Reis, naps i cols…).
Les imatges que es vagin pujant amb l’etiqueta #afafestes es podran veure a l’instant a les webs de l’AFA i de l’ajuntament.
Quants més serem, més imatges tindrem!! Participa i vés passant els reptes als teus seguidors, amics i coneguts!

Nota- El fet de participar en els reptes utilitzant els nostres ”hashtags” implica que els instagramers donen permís, única i exclusivament, per a la reproducció i exposició de les seves imatges als webs de l’AFA i l’ajuntament, la mostra del C.C.Calisay i per a l'ús dels plafons resultants en certàmens promocionals i turístics organitzats per la Regidoria de Turisme d'Arenys de Mar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada