diumenge, 24 de març del 2013

S'ACABA AMB ÈXIT EL CURS D'INICIACIÓ


Dissabte passat va finalitzar amb èxit el Curs d’Iniciació a la fotografia organitzat per l’AFA i que s’ha dut a terme al local social durant 4 setmanes. Els 23 alumnes han pogut descobrir els fonaments bàsics de la fotografia de mans del bon amic Joan Marlet, a qui des d’aquí agraïm molt sincerament la seva col·laboració.
Aquest curs ha servit per promoure, difondre i fomentar la fotografia, i a l’hora donar a conèixer la nostra Agrupació a veïns i veïnes de la nostra població i comarca.
Esperem que tots els participants hagin gaudit de l’experiència, que el curs hagi assolit les seves expectatives inicials i que els coneixements adquirits els serveixin per començar un llarg camí en el món de la fotografia.
Els animen a tots ells a fer-se soci/sòcia de l’Agrupació Fotogràfica d’Arenys de Mar, participar de totes les activitats que s’organitzen durant el curs i compartir amb tots nosaltres les seves noves experiències fotogràfiques. 

1 comentari:

  1. sóc una afortunada, sóc una de les 23, i una de les de la foto (però estic camuflada), estic molt orgullosa del curset, he après molt i m'agradat molt.
    gràcies de nou,

    ResponElimina