diumenge, 6 d’octubre del 2013

INAUGURACIÓ DE L'EXPOSICIÓ "ARENYS EN UN #INSTANT"

Foto de Xavi Salbanyà

Divendres 4 d’octubre, tot i la gran pluja que queia a les 8 del vespre sobre Arenys de Mar, es va inaugurar, a la sala d’exposicions de C.C.Calisay, l’exposició de fotografies d’instagram organitzada per la nostra Agrupació: Arenys en un #instant. L’acte va consistir en unes paraules de la nostra secretària, Anna Montes, explicant el per què de l’exposició i en una copa de cava, moment que va servir per comentar entre els assistents les imatges exposades. La vintena de persones que es varen acostar a la sala d’exposicions van estar d’acord en qualificar l’exposició d’original, acurada i d’alta qualitat fotogràfica.

L’exposició està formada per 200 fotografies, realitzades per 40 igers, triades d’entre les més de 1200 imatges etiquetades en algun dels hagtags proposats dels del mes de febrer.

En un moment de la inauguració es varen acostar fins la sala d’exposicions l’Alcalde de Sant Vicenç de Montalt, l’Alcaldessa de Sant Pol de Mar, l’Alcalde de Sant Cebrià de Vallalta,  acompanyats de representants de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i el Consell Comarcal, que assistien a un altre acte al mateix Centre. Tots ells ens varen felicitar pel muntatge i la iniciativa. Volem des d’aquí, agrair-los la seva visita.

Des de l’AFA volem agrair, també, la seva col·laboració a tots els participants i felicitar a tots aquells que tenen alguna instantània exposada. 

Recordeu que aquesta exposició es pot visitar fins al dia 27 d’octubre en aquest horari:
Divendres de 6 a 2/4 de 9 del vespre.
Dissabtes i diumenges d’11 a 1 del matí i de 6 a 2/4 de 9 del vespre.

No us la deixeu passar, val la pena!!

2 comentaris:

  1. Tant costava que els representants de l'Ajuntament (alcalde, regidors de Turisme, Promoció Econòmica...), havent col·laborat en l'exposició de l'AFA i estant al mateix Calisay a la mateixa hora, s'acostessin 5 minuts a veure-la??? Perdoneu, però em costa d'entendre. Puntualitzar que l'Annabel Moreno va ser l'única regidora que va assistir a l'acte.

    ResponElimina