dilluns, 29 de setembre del 2014

RETRATS VISCUTS. UN AGRAÏMENT FOTOGRÀFIC A RECONEGUTS ARENYENCS


L’Agrupació Fotogràfica d’Arenys de Mar ha volgut, amb aquesta exposició fotogràfica, retre un petit homenatge a aquells arenyencs i arenyenques que, per raó de la seva ocupació, ofici o dedicació a la comunitat, han esdevingut persones reconegudes popularment a la vila.
Conscients que, amb la necessària tria, hi haurà qui trobi a faltar molta gent mereixedora d’aparèixer-hi, l’Agrupació vol demanar, primer de tot, sinceres disculpes a tots els que no hi són. I emplaça tothom qui vulgui a participar de l’exposició compartint la seva imatge amb un retrat in situ.

El retrat del passat atura les persones en el temps per revelar-nos una memòria plena de records. El retrat del present ha estat fruit d’una petita relació establerta amb el subjecte, que ens ha apropat la seva vida i el seu entorn…

Com a fotògrafs aficionats, volem agrair a les persones retratades que ens hagin permès aquesta curta però intensa i enriquidora intromissió a les seves vides, fent també d’aquests els nostres Retrats viscuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada