dimecres, 5 de novembre del 2014

ET TROBAREM A FALTAR FREDERIC


Aquest migdia ens ha arribat una molt mala noticia, en Frederic Sánchez ens ha deixat per sempre. Ha estat per a tots nosaltres un cop molt fort, inesperat, i més quan just ahir al migdia en Frederic ens havia deixat una fotografia seva que forma part de l’exposició que hem inaugurat al bar del Seràfics.
En Frederic va aparèixer un bon dia pel local social de l’AFA per dir-nos que li agradava molt la fotografia, que s’havia comprat una càmera i que volia fer el curs d’iniciació a la fotografia. Des d’aquell moment en Frederic es va convertit en un dels socis que ha participat i col·laborat a totes i cadascuna de les activitats que s’han organitzat a l’AFA: exposicions, xarrades, sopars, sortides... I sempre ho va fer amb bon humor, il·lusió i ganes d’aprendre.
En la darrera exposició que l’AFA va organitzar a la sala d’exposicions del C.C.Calisay durant el mes d’octubre, Retrats Viscuts, una de les seves fotos va ser molt elogiada pels visitants i això l’omplia de goig i de ganes de tirar endavant amb aquesta seva nova passió.
Amb aquestes línies volem expressar a tota la seva família el sentit condol de tots els seus companys i amics de l’Agrupació Fotogràfica d’Arenys de Mar.
Et trobarem a faltar Frederic. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada