dissabte, 24 de gener del 2015

DOS NOUS PROJECTES, DOS NOUS REPTESImatge creada per Txeni Gil
El dijous passat al vespre es van presentar en el nostre local social els dos nous projectes de l’AFA. Dos nous reptes que els socis interessats han d’afrontar durant els propers mesos.
El primer treball és la realització d’un conjunt d’imatges que s’exposaran el proper mes de març a la sala del C.C.Calisay: Arenys Inesperat. 30 racons redescoberts per la fotografia. La nostra població té mols indrets que transitem quotidianament sense prestar-los cap atenció, sense que despertin en nosaltres cap interès. Són places, carrers, espais que no apareixerien mai en una guia turística ni entren en el circuit de visites programades. El nostre repte és trobar-los la bellesa i mostrar-los al públic perquè puguin descobrir-los ells també.
Foto d'en Juachi
El segon encàrrec és la realització de les fotografies gegants que adornaran les 16 habitacions del nou hotel que s’està construint a la nostra Riera. Han de ser imatges de detalls arenyencs, d’espais reconeguts... amb colors suaus, que transmetin tranquil·litat i assossegament. Un projecte ambiciós, complicat, de gran responsabilitat i alhora de molt de prestigi per la nostra entitat.
Esperem que els resultats d’aquests dos treballs siguin exitosos i profitosos tant pels participants com per la mateixa AFA.
Aquests dos projectes, juntament amb la Lliga, l’Afarranxo i el curs d’Iniciació a la Fotografia, són les activitats centrals d’aquest primer semestre del 2015 de la nostra Agrupació.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada