dissabte, 3 d’octubre del 2015

PLE A VESSAR A LA INAUGURACIÓ DE "+RETRATS VISCUTS"


Més de 120 persones varen passar el divendres 2 d'octubre per la sala d’exposicions del C.C.Calisay durant les hores prèvies i la inauguració de l’exposició +Retrats Viscuts i gairebé 400 durant el primer cap de setmana.

Aquesta exposició està formada per 30 retrats de reconeguts arenyencs que han destacat per la seva activitat laboral o social.

Tal i com diu l’escrit de l’entrada de la sala d’exposicions, ahir vàrem presentar el resultat de l’èxit assolit l’any passat amb la primera edició dels Retrats Viscuts. Com en l’edició anterior la sala ens ha quedat petita per exposar tots els retrats que ens hagués fet il·lusió i això passa gràcies a que la nostra vila és molt rica en activitat cultural, esportiva, social i educativa. Per això demanem disculpes novament a tota aquella gent que es mereixeria estar entre aquets retrats i no hi són.

Aquesta vol ser una exposició interactiva, perquè creiem que tots els que vivim a Arenys de Mar som importants per la vida de la nostra vila, i tots hauríem de formar part d’aquesta exposició. Per això convidem a tots els visitants a fer-se una fotografia davant el títol de l’exposició i passar, mitjançant la projecció d’aquest retrat al televisor instal·lat a la sala, a formar part de l’exposició.

L’Alcalde de la nostra població en el seu discurs inaugural va demanar a l’entitat que comencés a treballar en una tercera edició atesa la importància història que representa aquest projecte per la vila. La Junta estudiarà la proposta en la seva propera reunió.

L’exposició que ahir vàrem inaugurar va acompanyada de la reposició de l’exposició de l’any passat, que es pot veure, dividida, en dos espais diferents: El Seràfics i el 13 Taules Espai Cultura. Volem agrair a les dues entitats el seu suport i la cessió de l’espai.

Volem donar les gràcies, també, a l’Ajuntament d’Arenys de Mar per oferir-nos la possibilitat de fer aquesta segona edició, a l’Arxiu Històric per cedir-nos les fotografies de l’any passat, i molt especialment als personatges retratats per permetre’ns entrar una estona en la seva vida.

L’Agrupació Fotogràfica d’Arenys de Mar dedica aquesta exposició al nostre company Frederic Sànchez, que va participar com a fotògraf en l’exposició de l’any passat i que ens va deixar poc després de la seva clausura de forma sobtada.


Les exposicions es podran visitar fins al 25 d’octubre.

Foto de Txeni Gil

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada