dilluns, 11 d’abril del 2016

L’AFA ESTÀ PRESENT AL FESTIMATGE DE CALELLA

Fins al 24 d’abril s’està celebrant, un any més, a Calella la festa de la imatge: Festimatge. Una de les activitats fortes d’aquesta edició són les 24 exposicions que es poden veure a la sala polivalent de la Fàbrica Llobet.
D’aquestes 24 exposicions, de temàtica força diferents, dues són de socis de la nostra Agrupació, en Joan Marlet i en Pere Egby.

MARLETGRAFIES de Joan Marlet i Civil
En Joan Marlet sempre ha volgut donar un nou aspecte a les seves fotos. Obsessionat en trobar un camí que les allunyés de la mera reproducció mecànica a la que tant ens hem acostumat. Crec que ho ha aconseguit i els seus treballs tenen identitat pròpia, el segell inequívoc del seu autor.

HARDCORE – PUNK de Pere G. Ejby
En Pere decideix unir les seves dues grans passions, la fotografia i la música punk, per contruir una col·lecció d’imatges que volen deixar constància de l'escena punk actual per tal que aquesta no caigui en l'oblit. Són fotografies amb un blanc i negre exquisit que transmeten amb força l’ambient que es respira en un concert de música punk.

Aquestes exposicions es poden veure fins al 24 d'abril, a la sala polivalent de la Fàbrica Llobet, dijous i divendres de 17 a 21.30 h., i els caps de setmana i festius de 11 a 14 h. i de 17 a 21.30 h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada