dimecres, 4 de maig del 2016

MOLTES GRÀCIES A TOTS ELS QUE VISITEU EL NOSTRE WEB

Sense adonar-nos-en el nostre web ha arribat aquesta setmana a les 50.000 visites. Vàrem posar-lo en marxa el 28 de novembre de 2011 i en quatre anys i mig hem assolit aquesta gran fita.
Durant aquest temps hem penjat 333 notícies que han explicat com és el funcionament de la nostra Agrupació. Com hem anat creixent mica en mica, quines són les activitats que portem a terme, quins treballs fotogràfics estem preparant o ja hem realitzat... i tot allò que hem cregut era d’interès fotogràfic.
Com és normal el gruix important de visites les hem rebut de casa nostra, però ens sorprèn el seguiment global que té la nostra web, on destaquen les 4mil visites des dels EEUU, les gairebé 2mil des de Rússia o les més de mil des d’Alemanya.
Ens satisfà també pensar, que 925 persones al mes s’interessen pel que estem fent.  
L’estadística ens confirma que estem en una bona línia de treball, i per això seguim creient en el missatge que vàrem escriure en el primer post i que repetim avui perquè pensem que és la idea que ha servit per anar fent camí per la xarxa:
Aquests és l’espai des d’on us anirem informant de les nostres activitats, concursos, cursos, trobades, exposicions... i de tot allò que ens sembli interessant del món de la fotografia.

Moltes gràcies a tots i seguim junts treballant per la fotografia.

2 comentaris:

  1. Moltes felicitats a tota l'Agrupació, en especial a la Junta Directiva. Bona feina companys!!!

    ResponElimina