dijous, 8 de setembre del 2016

EDUCANT LA MIRADA

Simon Vilar. Foto de JM Saurí
Amb aquest títol, Educant la Mirada, l’Associació Fotogràfica i la Biblioteca de Platja d’Aro han organitzat un concurs fotogràfic per estimular econòmicament els projectes fotogràfics d’autors o col·lectius nacionals i internacionals que siguin capaços de sorprendre, emocionar i traslladar una visió pròpia del món que ens envolta.
Vistes les premisses del concurs, i creien que el projecte Retrats Viscuts que en aquest moments s’està treballant les reflecteixen a la perfecció, la Junta de la nostra Agrupació s’ha animat a presentar-se.
En la defensa del projecte s’han presentat uns escrits explicant la història del projecte així com els objectius personals, d’Agrupació i poble que hi ha implicats en aquest treball.
Les bases, però, posen un límit màxim de 12 fotografies per projecte i per això s’ha hagut de fer una selecció molt acurada de les 100 imatges del treball per tal que les fotos escollides reflecteixin bé l’esperit del projecte i de la nostra comunitat.
Siguin quin sigui el resultat del concurs, estem molt contents del treball realitzat durant aquets tres anys per tots els participants i esperem que la presentació de la tercera exposició i del llibre siguin tot un èxit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada