dijous, 28 de setembre del 2017

VIURE



Arribem aquesta setmana al final del procés. Un procés que hem treballat els darrers temps i que esperem ens porti a un nou èxit. Un cop impreses les imatges comença aquesta tarda el muntatge de l’exposició. Una tasca que s’allargarà fins el proper divendres a la tarda, moment en que inaugurarem la nova exposició de l’AFA: Viure. Un viatge fotogràfic a través de les imatges de la memòria.

Una exposició que vol reflectir amb 51 imatges diferents etapes de la vida:

  • Viure la infantesa, imaginari infantil
  • Viure l’adolescència,  descoberta d’un mateix i de noves experiències
  • Viure l’amor, parella o vida independent
  • Viure la feina, professionals, ocupacions, eines i instruments
  • Viure la pèrdua, absències i tràngols
  • Viure el relleu, la percepció del pas del temps a les persones i els objectes.

El disseny expositiu està pensat per provocar la resposta del visitant al missatge de la mostra. Es trenca amb la fórmula estàndard que ensenya les fotografies en una seqüència lineal a l’alçada més còmoda per al visitant i s’opta per composar en una espècie de núvol visual que agafa tota l’alçada de les parets, amb l’objectiu que la gent s’aturi i reflexioni davant del conjunt.

Les instantànies dels 18 participants, col·locades en aquests núvols eclèctics i diversos, però que en el seu aquest conjunt esperem que esdevingui uns poderosos elements de comunicació, un mitjà per despertar la memòria dels visitants.

Volem agrair la feina feta a tots els socis de l’AFA que han presentat alguna instantània, i molt especialment el treball realitzat durant els darrers mesos als comissaris de l’exposició Txeni Gil, Joan Gorro i Juan Carlos Reigosa.

L’exposició s’inaugurarà el proper 6 d’octubre a les 8 de la tarda al Calisay i es podrà visitar fins al dia 29 del mateix mes.

Volem agrair un any més a l'Ajuntament d'Arenys de Mar la seva confiança.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada