dimecres, 17 de gener del 2018

L'AFA COL·LABORA AMB L'INSTITUT ELS TRES TURONS


L’AFA ha estat convidada per l’Institut Els Tres Turons a participar com a col·laboradora en el projecte Fotografia Matemàtica, un concurs fotogràfic a nivell català, on hi participen una trentena dels seus alumnes.
Per això, i després de diverses reunions de coordinació, el dimarts 16 de gener, al local social de l’AFA, diversos socis es varen reunir amb una quinzena d’alumnes de l’Institut, i els seus professors, per visualitzar les seves primeres idees i entre tots avaluar-les. Els nostres socis els varen donar consells basats en tècniques fotogràfiques com la composició, la llum, la nitidesa, l’enquadrament, l’originalitat i la creativitat … i tots els punts de vista per a poder millorar els seus treballs.
Aquesta trobada es repetirà amb una quinzena més d’alumnes d’aquí a uns dies, però a més a més els tutors dels alumnes, contents amb la col·laboració de la nostra Agrupació, ens han convidat a pujar una tarda a l’Institut per participar en unes pràctiques i exercicis amb els alumnes en el recinte del seu centre escolar.
Tots els socis de l’AFA estan convidats a participar d’aquest projecte, i per fer-ho només cal comunicar-ho al soci Arnau Tornero, enllaç de l’AFA amb l’Institut Tres Turons.
En aquesta primera trobada hi han participat els socis Elisenda Navarro, Juanchi Pegoraro, Ferran Jordan, Ramses Matas, Martí Güell i Arnau Tornero, aquí agraïm la seva participació i interès.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada