divendres, 30 de març del 2018

DESCANSA EN PAU JOAN


Aquest matí ens ha arribat la notícia de la mort del nostre amic i company Joan Aymerich, Soci d’Honor de la nostra entitat.
En Joan, juntament amb la seva esposa Sussi, va ser  un dels primers soci de la nova etapa de l’Agrupació Fotogràfica d'Arenys de Mar. Entre els nostres convilatans era però, sobretot, conegut per seva tasca com a empresari local i per la seva vinculació en diverses entitats culturals i esportives locals. Per aquest motiu l’any 2012 l'Ajuntament de la nostra població el va distingir amb el nomenament de Fill Adoptiu de la vila d’Arenysde Mar.
Amb aquestes línies volem expressar a la seva esposa Sussi, a tota la seva família i amics el sentit condol de tots els seus companys i amics de l’Agrupació Fotogràfica d’Arenys de Mar.

Descansa en pau Joan.

Nota- demà, dissabte 31 de març, a les 12 del migdia es durà a terme al cementiri una cerimònia civil per acomiadar al nostre amic i company Joan.

4 comentaris:

  1. Amb molt de respecte, amb molta estima, amb dolor contingut.Un home!. L'exemple de bonhomia, de fermesa, de treball per altri. I sobretot un home honorable.... ! I una abraçada ben forta a la seva esposa la Sussi!!!!!! Ramon Verdaguer

    ResponElimina
  2. Se ha ido Joan. Un hombre que amó la vida, su tierra y su gente; que ha dado mucho de sí por ellos, con su sabiduría y con el ejemplo. Atesoraremos por siempre los gratos momentos compartidos, pero sobre todo sus enseñanzas y su filosofía de vida, que han ido marcando la nuestra. Te recordaremos siempre
    Querida Sussi, incondicional compañera, sabes cuánto te queremos. Te enviamos por este medio nuestras condolencias en un abrazo fraterno.
    Susana y Adolfo

    ResponElimina