dimecres, 9 de maig del 2018

TANQUEM EL PROJECTE "HOTEL" AMB UNA NIT AL "VILA ARENYS"El divendres 4 de maig hem tancat el projecte de l’Hotel Vila Arenys que iniciàvem el gener del 2015. En aquell moment presentàvem als socis l’encàrrec de la realització de les fotografies gegants que havien d’adornar les habitacions del nou hotel que s’estava construint a la nostra Riera. Era un projecte complex, motivador, de responsabilitat i de gran rellevància per a la nostra entitat.
Després de diverses propostes de situació de les imatges a les habitacions, finalment se’ns demana que pensem en imatges verticals que puguin estar instal·lades en una columna de dues cares i que puguin tenir tres lectures diferents: la visió d’una o altre cara de la columna i la visió de la columna sencera.
La feina s’ha de fer ràpid i el mes de juny del mateix any 2015 ja es presenten a la direcció de l’Hotel una carpeta plena d’imatges realitzades pels socis de l’Agrupació per tal que es pugui fer la selecció de les imatges necessàries. Al cap de pocs dies ja s’escull una imatge per fer-ne la primera prova.
A partir d’aquell moment les imatges seleccionades, mica en mica, es van instal·lant a les habitacions del nou Hotel.
Els mesos de juliol, agost i novembre de 2016, un cop ja inaugurat l'Hotel, amb l’aportació feta pels propietaris de l’Hotel Vila Arenys com a agraïment a la nostra col·laboració, s’adequa el local social amb taules, cadires, llums leds, armaris i fons nous d’estudi.
Finalment, el divendres 4 de maig de 2018, set dels deu membres de l’AFA que varen participar en el projecte han pogut passar una nit a l’habitació on hi instal·lada la seva fotografia.


Des d’aquí volem agrair als responsables de l’Hotel Vila Arenys la seva confiança en la nostra Agrupació, i a tots els fotògrafs participants felicitar-los per la seva gran feina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada