dissabte, 15 de setembre del 2018

RECTA FINAL

Arribem a la recta final de la preparació de l’exposició Foto3. Expo col·lectiva d’autor.
Després d’uns mesos de preparació, i un cop lliurades les sèries fotogràfiques per part dels 22 participants, la Comissió d’Exposicions de la nostra Agrupació ja s’ha posat en marxa per dissenyar tots el elements que han de servir per comunicar i mostrar els nostres treballs: la imatge gràfica, la distribució  de les obres a l’espai, les elaboració de les cartel·les, la preparació de les obres per a la seva impressió...
Aquest cop, com podeu observar, s’ha escollit una imatge realitzada per en Xavi Salbanyà per a tota la part gràfica de l’exposició. S’ha cregut que a banda de ser xocant pel vianant, mostra de forma clara la diversitat d’imatges que es podran veure a l’exposició.
En aquesta mostra podrem veure fotografies de l'Agustí Espallargas, de l’Albert Lloret, de l’Ana Montes, de l’Antoni Guillen, de la Carme Batlle, d’en Danilo Galeas, de l’Enric Pera, d’en Ferran Jordan, d’en Josep M. Saurí, d’en Joan Gorro, d’en Joan Puig, d’en Jordi Torrell, d’en Josep Lluís Escudero, d’en Juanchi Pegoraro, d’en Juan Carlos Reigosa, d’en Miquel Casals, de la Sussi Xiberta, de la Teresa Lloret, d’en Txeni Gil, d’en Xavi Asénsio, d’en Xavier Grabulosa i d’en Xavi Salbanyà. A tots ells moltes gràcies!
Agraïm, també, als components de la Comissió d’Exposicions, en Txeni Gil, en Joan Gorro i en Juan Carlos Reigosa, el seu entusiasme i la feina feta.
Aneu guardant-vos a la vostra agenda el divendres 5 d’octubre, a les 8 de la tarda, a la sala d’exposicions del C.C.Calisay per la inauguració de Foto3. Expo col·lectiva d’autor.



Nota- Seria interessant que us baixéssiu les imatges d’aquesta notícia i les féssiu córrer per les vostres xarxes socials.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada