divendres, 12 de juliol del 2019

"MIRADES I MANS". LA NOVA PROPOSTA DE L'AFA


L’AFA presenta el seu nou projecte expositiu als balcons del carrer de la Perera. Aquesta exposició col·lectiva, anomenada Mirades i Mans, vol seguir experimentant en el món de la fotografia però en aquest cas en un espai diferent, deixant de banda la sala d’exposicions i sortint a l’exterior.

La nova exposició vol ser una volta més al discurs encetat fa dos anys per la nostra Agrupació i ara l’objectiu és sorprendre els vianants i establir-ne un diàleg visual mitjançant imatges de gran format penjades dels balcons d’un carrer de la vila.

Amb les 21 imatges presentades es vol explorar el poder expressiu de la mirada i de les mans. Les mans i la mirada ens expressen, expliquen, descriuen... tot els que ens passa al voltant de la nostra vida quotidiana, i intentar-ho captar amb imatges ha estat la nostra feina. Vosaltres ens direu si ho hem aconseguit.

Les MIRADES són bàsicament primers plans dels ulls. De nens, joves, gent adulta, gent gran…. Amb ulls blaus, marrons, verds, foscos i clars… Amb arrugues, ulleres... Mirades perdudes, tristes, optimistes, expressives…
Les MANS són primers plans, despullades o amb algun objecte, actives o passives i sempre protagonistes de la imatge.


Passegeu pel carrer de la Parera i observeu les fotografies. Si us agraden i us expliquen o recorden alguna història harem aconseguit el nostre objectiu.

En aquest enllaç podeu veure les imatges del muntatge.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada