dilluns, 21 d’octubre del 2019

FAKE VIEWS


El passat 4 d’octubre es va inaugurar a la sala d’exposicions del C.C.Calisay l’exposició col·lectiva Fake Views. Engany i artifici a la fotografia amb fotografies preparades per membres de la nostra Agrupació. La sessió inaugural va comptar amb la presència del regidor de Cultura, diversos regidors i regidores del municipi i membres de la nostra Agrupació.
L’exposició consta d’imatges on hi ha una decidida voluntat d’enganyar la percepció de l’ull o de crear una realitat alternativa, sorprenent o surrealista. La intenció de l’exposició és sorprendre el visitant, despertar-li una certa inquietud, provocar el seu neguit i fer-li repensar la visió preestablerta que mostren les imatges de la ‘realitat’ perquè prengui consciència del caràcter mal·leable de les imatges, ara més manipulables que mai gràcies a la tecnologia digital.
El dissabte 26 d’octubre, a les 7 de la tarda, els comissaris de l’exposició ens faran una visita guiada a l’exposició fent-nos veure la intencionalitat de cadascuna de les imatges exposades. Hi estiu tots convidats!

L’exposició es podrà veure fins el dia 27 d’octubre en l’horari de l’espai: divendres de 18 a 20.30 i dissabtes, diumenges i festius d'11 a 13h i de 18 a 20.30h.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada