dilluns, 30 de desembre del 2019

DEIXEM EL SERÀFICS



Després de 18 anys al Seràfics avui hem retornat les claus del local.
L’any 2001, quan la nostra entitat es va refundar, recordem que el anys 50 hi va haver la primera AFA, la Junta va buscar diversos locals arenyencs on ubicar-se. Finalment es va arribar a un acord amb el Casal de Joventut Seràfica per ocupar l’antiga Capella a canvi d’una aportació anual que servís per cobrir despeses. La relació amb la Junta directiva del Seràfics era tant bona que, tot i ser una entitat completament independent, el president de l’AFA participava a les reunions de Junta d’aquesta entitat.
L’any 2012, amb la intenció de poder tenir un espai més gran i muntar un petit estudi fotogràfic, es va demanar al Seràfics la possibilitat d’ocupar l’antiga sala de Juntes. Es va condicionar aquest nou espai per poder dur-hi a terme les nostres activitats socials, i a més a més es varen dur a terme diverses actuacions que varen millorar moltíssim l’espai (treure les cortines de la paret, pintar, il·luminar, canviar les persianes exteriors...). També es va augmentar l’aportació anual.
Durant aquest temps l’AFA va anar creixent amb socis i activitats i l’any 2017 es va proposa a la Junta del Seràfics d’aquell moment la possibilitat d’ocupar també les altres tres sales del mateix pis que no estaven en ús. En aquest cas la resposta va ser negativa.
A principis d’aquest any la Junta actual del Seràfics ens va demanar que a finals del 2019 abandonéssim la sala que hem ocupat fins avui atès que volen dedicar tot l’equipament a ser la Casa del Teatre d’Arenys de Mar.
A partir d’aquest moment la Junta de l’AFA va començar a moure's per buscar un local a la nostra població per tal de poder seguir la nostra activitat fotogràfica. Es van mirar locals de lloguer a la Torre d’Arenys, a la Sala Mercè, a l’edifici Portinyol... però els lloguers que se’ns demaneven no eren assumibles per la nostra entitat. Finalment es va preguntar a l’Ajuntament la possibilitat de poder utilitzar l’espai que ocupava Ràdio Arenys sobre el mercat municipal. La resposta va ser negativa atès que l'espai no reuneix les condicions mínimes de pública concurrència. Es va parlar d’altres espais municipals i finalment el mes de novembre se’ns va comunicar que podíem utilitzar el nou local municipal ubicat al Parc de la Mare Paula Montalt.
Agraïm primer de tot al Seràfics que ens hagi acollit aquests 18 anys a casa seva i els desitgem èxits en la seva nova etapa. També agraïm al Consistori la cessió d’aquest nou espai, on esperem poder continuar amb la nostra activitat fotogràfica.
Tanquem una etapa i n'obrim una de nova! 



1 comentari:

  1. Una Bona etapa de Bona gestió. Agrair l'esforç i dedicació personal que han fet que una Entitat Jurídica hagi tirat endavant.
    Salutacions 20 20

    ResponElimina