dilluns, 23 de març del 2020

RESULTATS DEL 2n LLIURAMENT DE LA LLIGA FOTOGRÀFICA


Susanna Ramos guanya el 2n. lliurament de la 16a. Lliga-Premi Social de l’AFA, seguida en segon lloc, empatats a punts, per Josep Lluís Escudero i Joan Puig. Albert Lloret queda en 3a posició. Podeu veure les puntuacions en aquest enllaç.

Danilo Galeas guanya el Premi Popular del 2n. Lliurament, seguit de Miquel Casals, Albert Lloret i Genís Carrillo. Podeu veure les puntuacions en aquest enllaç.

La Classificació General del Premi Social està encapçalat per Marina Vidal, seguida de Josep Lluís Escudero i Albert Lloret. Podeu veure la classificació en aquest enllaç.

En l’apartat del Premi Popular lidera la Classificació General l’Albert Lloret, seguit de Susanna Ramos i Miquel Casals. Podeu veure la classificació en aquest enllaç.

Volem donar les gràcies a Jordi Martí per haver participat com a Jurat Extern.

En aquest enllaç podeu veure les imatges presentades en aquest 2n lliurament.
El proper lliurament serà el dijous 16 d’abril de 2020. Tema: “NIT, llum en la foscor, estels, tenebres, ombres”. Depenent de com evolucioni la situació actual no es descarta la possibilitat de dur-lo a terme, altre cop, de forma on-line. S’anirà informant.

Finalment, agrair a tots els participants per la seva participació i bona disposició a aquest lliurament que per primera vegada s’ha fet completament on-line.

Moltes gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada