dimarts, 19 de maig del 2020

RESULTATS DEL 4t. LLIURAMENT DE LA LLIGA SOCIAL

Foto: Josep M. Saurí


Moltes gràcies per pensar en mi en aquestes votacions del mes de maig.
Quan la Comissió de la Lliga em va dir que havia de fer-ho no tenia cap imatge en ment, però avui en veure totes les fotografies m’ha cridat l’atenció una cosa, gairebé totes són fotografies exteriors, aquests exteriors que ara ens deixen trepitjar en hores comptades però que ben aviat podrem tornar a gaudir-lo i fotografiar-lo.
En quant als punts de vista, composició i retoc m’ha sorprès la varietat que hi havia, algunes de més enginyoses, altres de més coloristes, però totes amb la vostre essència marcada.
Ja sabeu que les meves votacions no son un condicionant per a vosaltres, ja que en la fotografia la cosa no va de números, va de sentiment i passió, així que gràcies per seguir disparant i espero que la fotografia us hagi estat de gran ajuda per passar bones estones en aquest confinament! 
I per últim, us deixo amb una frase del gran Ansel Adams: “El component més important d'una càmera està darrere d'ella”. 

Júlia Bullich


Josep M. Saurí guanya el 4t. lliurament de la 16a. Lliga-Premi Social de l'AFA, seguit en segon lloc per Xavi Asensio i Xavi Salbanyà en tercera posició. 


Josep M. Saurí guanya el Premi Popular del 4t lliurament, seguit d’Anna Unterlöhner en segona posició i d’Albert Lloret i Xavi Asensio en tercerta posició. 


La Classificació General del Premi Social està encapçalat per Xavi Asensio seguit de Josep M. Saurí en segon lloc i de la Marina Vidal en tercer lloc.

Albert Lloret encapçala la Classificació General del Premi Popular, amb en Josep M. Saurí en segona posició i amb la Marina Vidal i l’Anna Unterlöhner en tercera posició.

Agraïm a la Júlia Bullich la seva col·laboració exercint Jurat i pel text que ens ha fet arribar i que ha obert aquesta notícia.

Aquest lliurament s'ha realitzat en el context del confinament per l’alerta sanitària, una situació que ha demostrat que l'AFA s'adapta a qualsevol situació per tal de no aturar l'activitat dels seus socis. Gràcies a tots per fer possible la 16a Lliga tot i la situació. Podeu gaudir de totes les imatges lliurades en aquest enllaç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada