dissabte, 28 de març del 2020

INSTRUCCIONS 3r. LLIURAMENT DE LA LLIGA


Foto: Danilo Galeas

No sabem si el dia 16 d’abril, data del 3r lliurament, encara estarem confinats o si en el cas que no sigui així si hi haurà restriccions en el desenvolupament de les activitats socials. Per això s’ha decidit que farem el 3r. lliurament de la lliga també de forma on-line. El tema és NIT, llum en la foscor, estels, tenebres, ombres.


La primera experiència de la lliga on-line va anar molt bé, i us ho agraïm. Aquí teniu les instruccions per aquest nou lliurament:

1. Cal que enviïs la teva imatge en baixa resolució a l’adreça afaarenys@gmail.com abans de les 12 de la nit del divendres 17 d’abril.
2. El dissabte 18 d’abril rebràs al teu correu un l’enllaç del formulari de votacions amb les imatges presentades (és igual al que utilitzem normalment). L’has de respondre abans de les 12 de la nit del diumenge 19 d’abril. Veuràs que aquest cop et demanarà el teu correu electrònic.
3. El mateix dissabte 18 també s’enviarà un enllaç amb les imatges al Jurat Extern i al Jurat Popular.
4. A la que ens arribin totes les votacions es publicarà al web de l’entitat els resultats del lliurament i la classificació general.

Fins aviat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada