dimarts, 21 d’abril del 2020

RESULTATS DEL 3r LLIURAMENT DE LA LLIGA FOTOGRÀFICA

foto: Xavi Asensio

Xavi Asensio guanya el 3r. lliurament de la 16a. Lliga-Premi Social de l'AFA, seguit en segon lloc per Raül Drechsel i Josep M. Saurí en tercera posició. Podeu veure les puntuacions en aquest enllaç.


El Premi Popular s'ho reparteixen, empatats a punts: Marina Vidal, Susanna Ramos i Albert Lloret. Podeu consultar les puntuacions en aquest enllaç.


La Classificació General del Premi Social està encapçalat per Xavi Asensio seguit per Marina Vidal i tercer lloc per Josep Lluís Escudero.



Albert Lloret i Susanna Ramos comparteixen primera posició a la Classificació General del Premi Popular, amb Marina Vidal en segona posició i Josep Lluís Escudero i Miquel Casals en tercera.




Per problemes tècnics el comentarista que s'havia escollit per aquest 3r lliurament no va poder fer la seves votacions, i per això es va demanar al soci Agustí Espallargas, a qui agraïm la seva col·laboració, que exercís de Jurat. No farà un comentari obert de cadascuna de les imatges presentades, però tothom que ho desitgi es pot posar en contacte amb ell mitjançant el WhattsApp per saber el motiu de les seves valoracions.

Aquest lliurament s'ha realitzat en el context del confinament per Alerta Sanitària, una situació que ha demostrat que l'AFA s'adapta a qualsevol situació per tal de no aturar l'activitat dels seus socis. Gràcies a tots per fer possible el seguiment de la Lliga tot i la situació.


Podeu gaudir de totes 
les imatges lliurades en aquest enllaç

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada