dijous, 19 de març del 2020

LLIURAMENT DIGITAL DE LA LLIGA FOTOGRÀFICA

Fotografia A.Montes.

Atès que no creiem que ens sigui possible trobar-nos pel segon lliurament de la lliga tal com havíem dit (DONA TREBALLADORA, solidàries, tendres, companyes, somiadores, mares, treballadores, lluitadores.... Retrat de la dona), la Junta ha decidit fer-lo aquest cop en línia. Sabem que no és la millor forma, però la situació és la que és. 

Esperem que tot funcioni correctament i com està previst, és la primera vegada que ho fem. Llegiu i seguiu les instruccions, i bona sort. 

  • Cal que enviïs la teva imatge en baixa resolució a l’adreça afaarenys@gmail.com abans de les 12 de la nit del divendres 20 de març
  • El dissabte 21 de març rebràs al teu WhatsApp l’enllaç del formulari de votacions amb les imatges presentades (és igual al que utilitzem normalment). L’has de respondre abans de les 12 de la nit del diumenge 22 de març. Veuràs que aquest cop et demanarà el teu correu electrònic.
  • El mateix dissabte 21 s’enviarà un enllaç amb les imatges al Jurat Extern i al Jurat Popular.
  • A la que ens arribin totes les votacions es publicarà al web de l’entitat els resultats del lliurament i la classificació general.
Molta sort a tots i totes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada