dimecres, 18 de març del 2020

QUÈ PODEM FER AQUESTS DIES?


El Coronavirus ha tallat la nostra activitat presencial. De moment hem hagut d’ajornar el 2n lliurament de la lliga i la xerrada d’en JM Saurí i en Jordi Martí. Tampoc hem pogut tirar endavant el nou Curs d’Iniciació a la Fotografia previst pel mes d’abril i hem aturat la programació de diversos tallers que s’estaven plantejant per aquesta primavera. Hem hagut d’aparcar també els treballs finals d’adequació del nou local... No podem fer res més que participar del confinament de la població per aturar el contagi del virus i esperar que el més aviat possible puguem tornar a la nostra normalitat personal i fotogràfica. 

Que no podem fer res? I tant que podem fer.

  • Podem fer fotos des de casa o dins de casa i publicar-les al xat AFAforum. S’aniran proposant reptes, però qualsevol imatge per comentar entre tots serà benvinguda.
  • Podem buscar a la xarxa històries fotogràfica i compartir-les.
  • Poder endreçar els arxius fotogràfics que fa temps tenim a l’ordinador i que mai tenim temps d’ordenar.
  • Podem buscar tutorials de com editar i treballar les nostres fotografies.
  • Si participem a la lliga podem treballar les imatges dels pròxims lliuraments.
  • Podem fer.... moltes coses.

Referent a la lliga, hem decidit, i així ho hem comunicat a tots els participants, que el segon lliurament el farem de forma virtual. Els fotògrafs ja ens estan enviat les imatges i en el seu moment rebran un enllaç on poder fer les votacions. La lliga no s’atura.

Si penseu que podem encetar alguna experiència virtual, i que estigui a les nostres mans portar-la endavant, no dubteu en proposar-nos-la.  

Moltes gràcies a tots i fins molt aviat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada