dilluns, 2 de juliol del 2012

NUESA de Quim Botey

Avui presentem al nostre web una nova exposició virtual. El fotògraf que en aquesta ocasió ens presenta la seva obra és un altre vell amic de la nostra Agrupació, en Quim Botey.
En aquest cas hem demanat a Joan Marlet, fotògraf que va estrenar la nostra sala virtual i coneixedor de l’obra de Botey, que ens fes la presentació de l’exposició:

La meva relació amb en Quim Botey, no es pot pas desvincular de la fotografia. El vaig conèixer amb motiu d'un curset d'iniciació que em vaig atrevir a donar a una colla de galifardeus que deurien tenir entre 10 i 12 anys. Sempre he dit que els cursets son importants perquè, encara que només un dels assistents segueixi després amb l’afició, potser arribarà a ser bo. Això és el que em va passar amb en Quim.
I ara, després de tantes  pluges i solellades,  m'oferiu la oportunitat de presentar-lo amb motiu de la exposició que li pengeu a la web, i no sé que dir.  Però, em pregunto, cal dir alguna cosa? Que potser les seves obres no parlen prou clar?
En Quim Botey és un artista. I prou; no vull allargar-ho més.
A vosaltres us dic que mireu detingudament les seves fotos perquè s'ho mereixen,  i a ell li dic: GRÀCIES. Si Quim; en nom de tots els que en algun moment de la teva vida hem tingut, per petita que sigui, alguna cosa a veure en el desenvolupament de la teva expressió creativa, et dono les gràcies per la satisfacció que ens produeix, entre d'altres coses, el poder constatar que no t'has encallat.
Endavant sempre, amic ! 
Joan Marlet i Civil



2 comentaris:

  1. Moltes gràcies Quim per la teva aportació fotogràfica al nostre web. Una exposició excel·lent!

    ResponElimina
  2. A veure quan abandonarem aquest excés de retoc. Cada vegada els fotògrafs semblen més il.lustradors i menys fotògrafs... M'agraden molt les "poc retocades". Les altres avorreixen una mica.

    ResponElimina