dissabte, 15 d’octubre del 2016

EL TEATRE PRINCIPAL PLE PER LA PRESENTACIÓ DEL LLIBRE "100 RETRATS VUSCUTS"


Foto de Xavi Salbanyà

El Teatre Principal es va omplir per la presentació del llibre 100 Retrats Viscuts. Un agraïment fotogràfic a la gent d’Arenys de Mar.

Un vídeo amb totes les imatges del llibre va servir per iniciar l’acte que va comptar amb la presència d’alt l’escenari de l’Alcaldessa, Annabel Moreno, el periodista, Enric Sierra, l’editor, Oriol Ferran i el Vicepresident de l’AFA, Txeni Gil. Tots ells, després d’escoltar el poema Gent d’Arenys del Pare Venanci, interpretat per la rapsoda local Mercè Sàbat, varen donar la seva visió personal sobre el llibre i la importància d’aquest per la comunitat arenyenca.
Foto de Xavi Salbanyà
Els participants a l’acte varen poder comprar el llibre en el mateix recinte i comprovar l’excel·lent qualitat d’aquest, tant per les imatges que en formen part, com per la presentació i impressió.
Des de l’Agrupació Fotogràfica volem a agrair molt sincerament la seva ajuda a totes les persones que d’alguna forma o altre han participat en aquest projecte.
A l’espera que els llibres es posin a la venda a les llibreries locals, els interessats en adquirir-lo poden trucar al 931140057 i fer les seves reserves.
Que ningú es quedi sense el llibre, val molt la pena.  
Podeu veure aquí el vídeo 100 Retrats Viscuts:



Fe d'errades:
  • Pàgina 45: Ferrando Missé Majó
  • Pàgina 67: en Joan Aymerich va ser nomenat Fill Adoptiu de la vila l'any 2012

2 comentaris: