dijous, 19 de gener del 2012

DE FLICKR A UN LLIBRE



JM. Saurí, soci de l’AFA, va rebre un missatge al seu correu electrònic d’un editor nord-americà demanat-li poder utilitzar una imatge del seu flickr per publicar-la en un llibre de fotografies de nus que estava preparant. L’editor li explicava que totes les imatges que formarien part del llibre estaven a la xarxa. Sense creure-s’ho massa va accedir, tot pensant que segurament era una broma. Al cap d’un temps va rebre un altre e-mail, era el contracta de cessió de la imatge per signar. La cosa anava endavant.  

La última noticia que ha rebut dels Estats Units ha estat el llibre que ha rebut a casa seva amb la seva fotografia publicata. Ha estat doncs, una història fotogràfica amb final feliç. 

Josep Maria moltes felicitats!!!  

3 comentaris:

  1. Una alegria!!! Quan en Josep Mª va apareixer per l'AFA ja vam dir tots. Oju que aquest tio en sap un munt. Amb els milions de fotos que córren pel Flickr i que et triïn una teva és un senyal que estàs fent les coses bé.

    La meva més sincera enhorabona.

    ResponElimina
  2. L'altre dia ens comentaves amb tota la teva modèstia, que aquest no és el millor nu que havies fet. Aquest és bon i també tota la col·lecció d’imatges que hi ha en el teu flickr. Moltes felicitats i endavant.

    Nota- Estem esperant el teu taller de retrat en candeletes.

    ResponElimina